Supervision

Supervision i pårørendesamarbejde

Har I brug for supervision på en konkret sag i et pårørendesamarbejde? Er samarbejdet gået i hårdknude, og er der brug for nye perspektiver og løsninger? Savner I at kunne koncentrere jer om det vigtigste: nemlig borgeren, der bor hos jer?

Kompetent sagssupervision er i disse tilfælde helt afgørende for, at I kan komme tilbage på sporet igen, få arbejdsglæden tilbage – og ikke mindst få skabt de bedste betingelser for at kunne hjælpe og yde den rette omsorg.

Jeg brænder for at hjælpe med at fremme trivslen i dette samarbejde. Og med mine mange års erfaring og personlige historie kender jeg systemet særdeles godt – både indefra og udefra.

 

 

 

Temadage

Temadage & kursusforløb

– Find vejen til det gode (sam)arbejde med pårørende

Gennem skræddersyede temadage tilrettelagt specifikt efter jeres behov, opnår I større forståelse og indsigt i det at være pårørende. I får ny viden og konkrete værktøjer til at håndtere konflikter og skabe konstruktive samtaler, der opbygger tryghed og tillid mellem jer og den pårørende. Og måske vigtigst af alt – I får fornyet gåpåmod i pårørendearbejdet.

Det specifikke tema for dagen(e) fastlægges, når vi sammen har talt jeres ønsker og behov grundigt igennem. På den måde får I et forløb, der giver mening for jer. Et forløb kan bl.a. bestå af undervisning, drøftelse i plenum, sparring og gruppearbejde.